Top service en klantvriendelijk! | Bel onze klantenservice op 088 006 7600 | Al klant bij MSK? Vraag een nieuw wachtwoord aan om gebruik te maken van de nieuwe website
Bij MSK-Podiamed houden wij regelmatig aanbiedingsacties.  Op deze pagina kunt u de informatie terugvinden betreffende de acties en aanbiedingen.
Alle genoemde prijzen zijn altijd exclusief BTW
Onze acties en aanbiedingen zijn niet te combineren, dus het is niet en/en (in actieperiodes is bijvoorbeeld cursuskorting of andere kortingen alleen geldig op producten waar op dat moment geen andere kortingen op zitten).
Actievoorwaarden aanbiedingen:

2e zelfde product 50%

De actie 2e zelfde product met 50% korting houdt in, dat indien u 2 exact dezelfde artikelen besteld (dit houdt dus in, 2 artikelen met exact hetzelfde artikelnummer), u het tweede artikel met 50% korting krijgt. Het kan zijn, dat dit op de factuur berekend wordt als 25% korting op beide producten.
Bestelt u tijdens de actieperiode dan 3 artikelen, dan wordt de korting als volgt berekend:

2 artikelen tegen de volle prijs
1 artikel tegen 50% korting

Het kan zijn dat u op de factuur per email 2 artikelen met 25% korting ziet staan, en 1 artikel zonder korting. Dit komt dan qua bedrag op hetzelfde neer.

 4 +1 actie assorti

De acties4 + 1 actie assorti houdt in dat indien u bij 5 producten, van hetzelfde merk (dus merken zijn niet onderling combineerbaar) 20% korting over de 5 producten ontvangt. Om maximaal gebruik te maken van de korting kunt u deze merken dus het beste per 5 producten bestellen (dit mogen wel verschillende producten zijn, maar wel van hetzelfde merk). Bij 6 producten wordt er 20% korting over de goedkoopste producten gerekend, en wordt op het 6e product geen korting berekend.

Van/Voor prijzen

Indien er actieprijzen gelden voor een artikel, houdt dat ook altijd in, dat dat product op dat moment ook uitgesloten is voor andere acties en kortingen, tenzij er specifiek iets anders bij vermeld staat.

Houdt u in actie periodes rekening met een langere levertijd?