Trainingen & productpresentaties:
zo houdt u uw kennis op peil

Uw vak is continu in beweging. Nieuwe technieken op pedicure en schoonheids gebied, nieuwe producten, nieuwe machines. Wij organiseren daarom regelmatig pedicure en schoonheidstrainingen en productpresentaties zodat u goed op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen en weet wat er allemaal mogelijk is.

Een stap verder dan Pedicure en schoonheidstrainingen?

Ga dan voor officiële diploma’s. Behaal officieel erkende diploma’s op MBO niveau met de opleidingen, cursussen en trainingen van onze erkende opleiders Pediroda en LOI.
Volg de basisopleiding pedicure en leer onder meer eelt- en likdoorns verwijderen en ingegroeide nagels te behandelen.
Of maak de volgende stap en leer specialistische behandelingen met de opleiding medisch pedicure, opleiding oncologische voetzorg verlener en opleiding medisch pedicure sport. Lees hier meer over opleidingen en bijscholing.

Kom ook naar onze informatieve bijeenkomsten

Wilt u goed bijblijven in uw vak? Op onze locaties in Rotterdam en Zaltbommel kunt u regelmatig terecht voor interessante trainingen, kennisbijeenkomsten en productpresentaties. U kunt zich gewoon via deze site inschrijven en ontvangt dan meteen een persoonlijke uitnodiging per e-mail. Als u zich opgeeft voor de e-mailnieuwsbrief, hoort u het automatisch als wij weer iets organiseren.

U kunt ook op onze locaties terecht voor de officieel erkende opleidingen en cursussen van Opleidingsinstituut Pediroda. Lees hier meer over.

In winkelmand