Top service en klantvriendelijk! | Bel onze klantenservice op 088 006 7600 | Al klant bij MSK? Vraag een nieuw wachtwoord aan om gebruik te maken van de nieuwe website
17 Augustus 2021

Nieuwe website: vind ons complete assortiment online

De gloednieuwe site van MSK-Podiamed is live En we zijn trots op deze nieuwe website voor onze klanten. Waarom? Omdat we u nu nog beter kunnen laten zien wat MSK-Podiamed u allemaal te bieden heeft. snel en gemakkelijk bestellingen plaatsen, profiteren van alle lopende acties & aanbiedingen, en direct meer informatie vinden over service & […]

Nieuwe website: vind ons complete assortiment online

De gloednieuwe site van
MSK-Podiamed is live

En we zijn trots op deze nieuwe website voor onze klanten. Waarom? Omdat we u nu nog beter kunnen laten zien wat MSK-Podiamed u allemaal te bieden heeft.

  • snel en gemakkelijk bestellingen plaatsen,
  • profiteren van alle lopende acties & aanbiedingen,
  • en direct meer informatie vinden over service & onderhoud.

Bij MSK-Podiamed gaan we voor full service ondersteuning
Wij zien het als onze taak om uw pedicurepraktijk of schoonheidssalon écht verder te helpen. Met kwaliteitsproducten, innovatieve introducties, een uitstekende service, persoonlijk advies, informatieve bijeenkomsten én technische ondersteuning. Onze 35 medewerkers zetten elke dag weer graag die stap extra voor u – ook online!

Let op: als u voor het eerst inlogt op de nieuwe webshop, vragen wij u om een nieuw wachtwoord of account aan te maken. Zo weten we zeker dat alles administratief weer helemaal in orde is.

Onze nieuwe site is live, maar nog niet helemaal compleet. Wij zijn nog druk bezig om alle plaatjes en teksten erin te krijgen zodat u straks alle informatie op onze site terug kan vinden. Heeft u vragen, dan helpen wij u graag!