Top service en klantvriendelijk! | Bel onze klantenservice op 088 006 7600 | Al klant bij MSK? Vraag een nieuw wachtwoord aan om gebruik te maken van de nieuwe website
11 Maart 2021

Vestiging Zaltbommel verhuisd

Wij zijn verhuisd!   Vrijdag 12 maart is het dan eindelijk zo ver. Na de nodige verbouwingen en voorbereidingen verhuizen we onze complete showroom. Een kleine 150 meter verderop in dezelfde straat hebben we dé ideale locatie gevonden voor onze vestiging in Zaltbommel. Het nieuwe pand zorgt voor meer ruimte, meer mogelijkheden en dus ook […]

Vestiging Zaltbommel verhuisd

Wij zijn verhuisd!

 

Vrijdag 12 maart is het dan eindelijk zo ver. Na de nodige verbouwingen en voorbereidingen verhuizen we onze complete showroom. Een kleine 150 meter verderop in dezelfde straat hebben we dé ideale locatie gevonden voor onze vestiging in Zaltbommel. Het nieuwe pand zorgt voor meer ruimte, meer mogelijkheden en dus ook meer service.

Ons Centrale Magazijn is al eerder verhuisd en nu zijn de kantoren en de showroom aan de beurt. Op de verhuisdag zelf zijn we open, al zitten we dan wel volop ‘in de dozen’. Telefonisch zijn we misschien ook wat lastiger te bereiken, omdat we onze server moeten verhuizen en weer compleet aansluiten.

 

Vanaf maandag 15 maart op Ambacht nr. 6 

Op maandag 15 maart openen we de deuren van onze nieuwe locatie officieel. Helaas nog niet met een feestelijke opening. We zullen de eerste weken ook nog druk bezig zijn om alles helemaal tip top in orde te brengen. De nieuwe showroom is nog niet meteen klaar. We werken wel met een tijdelijke showroom waar we u kunnen ontvangen. En ook voor de receptie en de kassabalie zorgen we voor een tijdelijke oplossing.

 

De webshop en showroom in Rotterdam zijn bereikbaar

Tijdens de verhuizing in Zaltbommel kunt u uw bestellingen blijven doorgeven via www.msk-podiamed.nl en wij zorgen er – ook dan – voor dat u al uw benodigdheden zo snel mogelijk in huis heeft. Onze showroom in Rotterdam is en blijft gewoon bereikbaar.