MSK bestaat 30 jaar en daarom pakken we uit!  |  Top service & klantvriendelijk  | Bel onze klantenservice op 088 006 7600
Experience

Experience

Kom langs, en probeer het zelf!

Ervaar het zelf
in ons experience center

In onze uitgebreide showrooms in Zaltbommel en Rotterdam vindt u een compleet assortiment producten voor pedicure, schoonheid en wellness. Ook bieden we u er een experience center, een compleet ingerichte pedicure- en schoonheidssalon waar u de apparatuur van al onze merken zelf kunt uitproberen.

U bent altijd van harte welkom

MSK-Podiamed is niet alleen een online schoonheids- en pedicure webshop. Wij bieden u full service, professioneel advies en persoonlijk contact. Zo hebben we een eigen shop bij de locatie van Pediroda in Almelo, een van de meest bekende opleiders in de branche. Daarnaast hebben we ook twee grote showrooms in Zaltbommel en Rotterdam waar we u graag in alle rust en ruimte ontvangen. U kunt daar dan ook alles zelf ervaren, inspiratie opdoen en alle vragen stellen die u heeft. U bent er altijd van harte welkom en een afspraak maken is niet nodig. Dit mag natuurlijk wel, als u er zeker van wilt zijn dat er meteen een ervaren adviseur voor u klaar staat. Onze technische dienst voor onderhoud en reparatie aan bijvoorbeeld uw pedicuremotor werken echter wel op afspraak, op die manier kunt u er zelfs op wachten op onze locatie in Zaltbommel!

Complete pedicure- & schoonheidssalon

In Rotterdam en Zaltbommel hebben we een compleet ingerichte pedicure- en schoonheidsalon. Hier vindt u alle apparatuur van de merken die wij vertegenwoordigen. U krijgt zo te kans om de verschillende merken zo zelf uit te proberen. Zodat u zelf ervaart wat u het fijnste vindt werken, wat de verschillen zijn en welk model het beste bij u past.

Bezoek onze themakamers

De showroom in Rotterdam is eind 2020 compleet vernieuwd. U kunt er nu ook rekenen op een ontspannen koffieruimte, een interessante koopjeshoek én inspirerende themakamers in kleur. In iedere themakamer kunt u een specifiek deel van ons productaanbod ontdekken.

In de themakamers organiseren we ook regelmatig ”vraag-maar-raak” presentaties in kleine groepjes. Kom dus langs en laat u verrassen!