Reparatie & onderhoud
door onze technische dienst

De specialisten van onze eigen technische dienst kunnen uitstekend uit de voeten met bijna álle merken en machines. Vertrouw op hun kennis en kunde voor reparatie én preventief onderhoud aan uw pedicuremotor. Ze komen graag naar u toe als dat nodig is, ook als het gaat om machines die u niet via MSK-Podiamed heeft aangeschaft.

Uw machine in optimale conditie

Als u een pedicuremotor aanschaft is dat een investering in uw bedrijf. Een investering waar u nog lang plezier van hoopt te hebben. Wist u dat u de levensduur van uw pedicure machine kunt verlengen door een jaarlijkse onderhoudsbeurt uit te laten voeren?
Als u bij ons een machine koopt, informeren wij u telkens wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. U bent daardoor verzekerd van technische ondersteuning door specialisten.

Gespecialiseerde, technische vakmensen

MSK-Podiamed is importeur van professionele pedicuremotoren waaronder Aquatronic, Sudatronic en Baehr. Daarnaast bieden we u ook andere merken aan zoals Hadewe. Ons vaste team van de Technische Dienst kent al deze machines van binnen en van buiten. Zo zijn onze technische vakmensen gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van heel veel verschillende merken: Aquatronic, Suda, Baehr, Hadewe, Bentlon, Masterspray, Orthofex,
Gerlach en meer. U kunt ook een beroep op ons doen als u met een pedicuremotor werkt die u niet bij MSK-Podiamed heeft aangeschaft.

Fabrieksondersteuning

Door de rechtstreekse contracten die wij met de fabrikanten hebben, is alle productkennis van onze technici up to date. Ze kunnen als dat nodig is zelfs terugvallen op de 1e lijns fabrieksondersteuning. Hierdoor weet u zeker dat u op de beste technische service mag rekenen.

Jaarlijkse check-up

Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt reinigen we het apparaat en controleren we alle draaiende delen. Heel gebruikelijk is de vervanging van de lagers in het handstuk, het zelf klem systeem en eventuele koolborstels. Deze onderdelen zijn aan slijtage onderhevig. Houdt u er ook rekening mee, dat de machine op een gegeven moment aan het verouderen is. Dit houdt vaak in dat kabeltjes en slangetjes stugger en broos worden en dat de mechanica steeds meer speling krijgt.

Onze extra service voor vaste klanten

– U kunt altijd rekenen op originele onderdelen.
– U kunt gebruikmaken van de “klaar terwijl u wacht” service.
– Spreekt u af dat u de machine verzendt? Dan ontvangt u, indien nodig, eerst een huurmachine zodat uw praktijk gewoon kan doordraaien.

Wilt u weten of uw machine weer aan een onderhoudsbeurt toe is en hoe snel onze specialisten de check-up kunnen uitvoeren? Stuur ons dan een mailtje of bel meteen naar: (088) 00 67 600

In winkelmand