Opleidingen en bijscholing
op onze locaties

Wilt u meer leren over voetverzorging, schoonheid of nagelstyling? MSK-Podiamed biedt verschillende mogelijkheden. Naast diverse opleidingen is het ook mogelijk om bij ons workshops en demonstraties te volgen én te geven.

Waarom opleidingen?

Maak het verschil voor uw cliënten en wordt professional. De vraag naar gekwalificeerde pedicures en schoonheidsspecialisten neemt als maar toe. Dankbare beroepen in een groeiende markt. Kennis is de basis van een succesvol bedrijf.

Pedicure opleidingen

Wilt u een dankbare carrière starten in voetverzorging? Dan is de pedicure opleiding de ideale
springplank! Kies uit klassikaal of online leren en geniet van praktijklessen op locatie bij onze
gerenommeerde opleidingspartners Pediroda en LOI.

Als pedicure heeft u niet alleen de taak om klachten te behandelen, maar speelt u ook een
belangrijke adviserende en preventieve rol. Dit betekent dat u zelfstandig aan de slag kunt en uw
eigen tijd kunt indelen. Met de vergrijzing en een toename in diabetes is de vraag naar
gekwalificeerde pedicures groter dan ooit tevoren.

De opleiding voor pedicure staat gelijk aan MBO niveau 3 & 4.

Onze locaties

Onze vestigingen in Zaltbommel, Rotterdam en Almelo hebben elk meerdere leslokalen. Kortom voldoende ruimte om iets te organiseren. (Let op! in onze vestigingen in Doorn zijn geen leslokalen aanwezig)

Diploma’s

Bent u op zoek naar officieel erkend branchediploma? Wij werken samen met onder andere de onderwijsinstellingen Pediroda en LOI.  Inschrijvingen en informatie vinden over de opleidingen kunt u gemakkelijk online doen. Kijk hiervoor op de websites van de opleidingsinstellingen.

Behaal een Pedicure diploma

Ontwikkel uzelf en til uw praktijk naar een hoger niveau door officieel erkende MBO-diploma’s te behalen via de pedicure opleiding, cursussen en trainingen van onze gerenommeerde opleidingspartners Pediroda en LOI. Begin bij de basis met de pedicure opleiding en leer essentiële vaardigheden zoals het verwijderen van eelt en likdoorns en het behandelen van ingegroeide nagels.
Of ga een stap verder en specialiseer u met de medisch pedicure opleiding, de opleiding voor oncologische voetzorgverlening of de opleiding voor medisch pedicure sport. Met deze opleidingen
kunt u uw expertise vergroten en uw cliënten de best mogelijke zorg bieden.

Wat kunt u met een Pedicure opleiding?

Als pedicure bent u niet alleen een expert in het verzorgen van voeten, maar ook een detective die voetproblemen kan opsporen voordat ze ernstig worden. U bent in staat om preventief advies te
geven en weet wanneer u een cliënt moet doorverwijzen naar een specialist. Uw aanpak begint met een grondige intake en voetonderzoek om een behandelplan op maat te maken. Of u nu werkt in uw eigen praktijk als zelfstandig ondernemer of in de gezondheidszorg bij instellingen of verpleeghuizen, u bent degene die ervoor zorgt dat mensen op hun voeten kunnen blijven staan.

Workshops

Workshops worden ook regelmatig georganiseerd. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld trainingen krijgen voor de PACT therapie en werken met de Omnicut. Hou onze website en Social Media goed in de gaten voor informatie, datums en inschrijvingsformulieren.

Meer informatie en inschrijving telefonisch of via ons mailadres.
088-006-7600 – info@msk-podiamed.nl
Zelf een workshop en/of demonstratie organiseren? Dit kan op aanvraag, neem hiervoor contact op met ons.

Opleidingen

Breng uzelf en uw praktijk naar een hoger niveau. Behaal officieel erkende diploma’s op MBO niveau met de opleidingen, cursussen en trainingen van onze erkende opleiders Pediroda en LOI.
Volg de basisopleiding pedicure en leer onder meer eelt- en likdoorns verwijderen en ingegroeide nagels te behandelen.
Of maak de volgende stap en leer specialistische behandelingen met de opleiding medisch pedicure, opleiding oncologische voetzorg verlener en opleiding medisch pedicure sport.

Pediroda

Een groot deel van de Nederlandse pedicures die nu actief zijn, zijn opgeleid door Pediroda. De opleidingen van Pediroda zijn dan ook officieel erkend door brancheorganisatie PROVOET en door stichting BRAVO. Hiermee zijn de cursisten die een Pediroda-opleiding volgen op de locaties van MSK-Podiamed verzekerd van een erkend diploma Pedicure of Medisch Pedicure. Alle Pediroda-cursussen op onze locaties zijn bovendien geaccrediteerd door ProCert.

Optimaal ingerichte lokalen

Op de locaties van MSK-Podiamed vindt u compleet ingerichte lokalen voor theorie- én praktijklessen. Zo kunt u als cursist rekenen op een prettig theorielokaal met moderne audiovisuele middelen en een praktijklokaal met professionele behandelstoelen en de meest moderne apparatuur.

Nieuwsbrief

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang updates, meldingen wanneer er weer nieuwe opleidingen en cursussen starten en meer.

In winkelmand