Hoe kunnen we ú verder helpen?

Bij MSK-Podiamed zien we het als onze taak om pedicurepraktijken en schoonheidssalons in de voetzorg en beauty branche écht verder te helpen. Waarmee maken wij hét verschil voor u? We geven eerlijk advies op maat en we hebben gedegen kennis van de producten en machines die we verkopen.

Advies over producten en machines

Iedere pedicure, podotherapeut en schoonheidsspecialist is uniek. Iedereen heeft andere vragen en daar passen soms heel verschillende machines en producten bij. Dankzij ons enorm brede assortiment en jarenlange kennis kunnen wij ervoor zorgen dat we ons aanbod en onze service perfect aansluiten op úw praktijk.
Onze adviseurs hebben kennis van én ervaring in de branche en we weten waar u in uw schoonheidssalon of pedicurepraktijk mee te maken heeft. We weten ook exact wat de werking van de verschillende producten is en waar de verschillende behandelingen voor staan. Hierdoor zijn we bij uitstek úw professionele adviseur en sparringpartner.

Exclusief leverancier van bekende merken

MSK-Podiamed heeft als Schoonheid- en Voetzorg- / Pedicure groothandel een enorm assortiment met een scala aan merken, uitvoeringen en modellen. Van een groot aantal internationaal bekende merken zijn wij zelfs dé exclusieve leverancier in Nederland. Dit betekent dat die toonaangevende merken er dus bewust voor hebben gekozen om zich te laten vertegenwoordigen door MSK-Podiamed en daar zijn wij natuurlijk enorm trots op.

Zo zijn wij in Nederland exclusief leverancier van bekende kwaliteitsmerken als Aquatronic, Ionto Comed, Suda, Euroclinic, Akileïne, Callusan, Combiped, Hypogeen, Podocare, Podofix, Podostripe, Strictly Pure en Baehr. Stuk voor stuk bekende merken met gewilde producten.

Persoonlijke en betrokken aanpak

Wij zijn geen verkooporganisatie die snel wil scoren. Waar gaan we dan wél voor? We investeren bewust in een langdurige, persoonlijke relatie met u. We zetten ons dan ook veel meer in als betrokken en onafhankelijke adviseurs. Het is ons doel om u op een professionele manier te ondersteunen bij het vinden van de pedicure producten, pedicuremotoren, pedicure apparatuur en natuurlijk ook alle schoonheidsapparatuur die bij uw behoefte passen. Bij deze rol van betrokken partner hoort wat ons betreft ook de extra service die wij bieden voor uw apparatuur. Onze eigen technische dienst zorgt niet alleen voor reparatie, maar ook voor gedegen onderhoud.

Online én op locatie

Via deze site en onze e-mail nieuwsbrief houden we u goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zo vertellen we u online meer over ons assortiment, interessante bijeenkomsten en alle aanbiedingen.

Daarnaast bent u ook altijd van harte welkom op onze locaties. In onze showrooms in Zaltbommel en Rotterdam kunt u het complete assortiment met eigen ogen zien én u kunt meteen al uw vragen stellen aan onze deskundige medewerkers. Daarnaast verwelkomen we u ook graag in onze shops op de locaties van Pediroda in Almelo en MSK-Nedaf in Doorn.

In winkelmand