Top service en klantvriendelijk! | Bel onze klantenservice op 088 006 7600 | Al klant bij MSK? Vraag een nieuw wachtwoord aan om gebruik te maken van de nieuwe website
Opleidingen

Opleidingen

Opleidingen en bijscholing
op onze locaties

Ook voor pedicure opleidingen bent u bij ons aan het goede adres. Sinds 2018 werken wij hiervoor samen met Opleidingsinstituut Pediroda, o.a. gevestigd in Zaltbommel, Rotterdam en Almelo (hoofdvestiging Pediroda). Pediroda is al ruim 30 jaar een toonaangevende naam in de wereld van pedicure opleidingen, een echte specialist in kennisoverdracht van voetverzorging.
Officieel erkende diploma’s

Een groot deel van de Nederlandse pedicures die nu actief zijn, zijn opgeleid door Pediroda. De opleidingen van Pediroda zijn dan ook officieel erkend door brancheorganisatie PROVOET en door stichting BRAVO. Hiermee zijn de cursisten die een Pediroda-opleiding volgen op de locaties van MSK-Podiamed verzekerd van een erkend diploma Pedicure of Medisch Pedicure. Alle Pediroda-cursussen op onze locaties zijn bovendien geaccrediteerd door ProCert.

Optimaal ingerichte lokalen

Op de locaties van MSK-Podiamed vindt u compleet ingerichte lokalen voor theorie- én praktijklessen. Zo kunt u als cursist rekenen op een prettig theorielokaal met moderne audiovisuele middelen en een praktijklokaal met professionele behandelstoelen en de meest moderne apparatuur.

Enthousiaste docenten

De opleidingen en cursussen bij MSK-Podiamed worden uitsluitend geschreven en gegeven door vakspecialisten met liefde voor het voeten- en docentenvak. Onze docenten hebben hun docentbevoegdheid en/of didactische vaardigheden én kunnen hun kennis onderbouwen uit eigen praktijkervaringen. Veel cursisten gaan dan ook weer erg enthousiast bij ons de deur uit, vol nieuwe inspiratie en energie.

Als u zich opgeeft voor de e-mailnieuwsbrief, hoort u het automatisch als er weer nieuwe opleidingen en cursussen starten op onze locaties.