MSK bestaat 30 jaar en daarom pakken we uit!  |  Top service & klantvriendelijk  | Bel onze klantenservice op 088 006 7600
Pedicure Groothandel

Pedicure Groothandel

Hier vindt u de laatste updates over pedicure, manicure en nog veel meer! Houdt uzelf up-to-date met de laatste trend.

Werkt u bij een pedicure of in de beauty industrie en bent u op zoek naar hoogwaardige producten om uw klanten de beste behandeling te geven? Dan is het tijd om kennis te maken met een pedicure groothandel! In dit artikel ontdekt u waarom een pedicure groothandel onmisbaar is voor elke professional en hoe het jou kan helpen bij het verbeteren van uw dienstverlening. Lees verder en ontdek alle voordelen die deze groothandel te bieden heeft.

Wat kan u kopen bij een pedicure groothandel?

Een pedicure groothandel is een leverancier van producten en/of diensten die bedoeld zijn voor voetverzorging. Dit kan gaan om allerlei soorten producten, zoals crèmes, lotions, massageolie en nagellak. Maar ook kan u bij sommige groothandels terecht voor advies of om cursussen te volgen. MSK-Podiamed is dé groothandel en full service leverancier voor alles op het gebied van Pedicure en Voetzorg. Daarnaast hebben wij ook een eigen technische dienst voor onderhoud en reparatie aan bijvoorbeeld uw pedicuremotor. Ontdek hier onder ons uitgebreide assortiment!

Crèmes

Er zijn verschillende soorten crèmes die u kunt gebruiken voor uw pedicurebehandeling. Denk aan voet crèmes en handcrèmes. Welke crème u kiest, hangt af van de behandeling die u gaat uitvoeren en de huidconditie van uw cliënt. Voet crèmes zijn er in allerlei varianten. Kies bijvoorbeeld voor een voedende crème als uw cliënt droge voeten heeft of juist voor een crème met menthol als ze vermoeide voeten hebben.

Massageolie

De meeste pedicure groothandels zullen een verscheidenheid aan massageolie verkopen. Deze olie wordt gebruikt om de spieren te kalmeren en ontspannen tijdens een voetmassage. Sommige oliën bevatten ingrediënten die de huid hydrateren of verzachten, waardoor ze ideaal zijn voor problematische voeten.

Nagellak

Er zijn veel verschillende soorten nagellak en deze kunnen allemaal bij een pedicure groothandel worden gekocht. De meest populaire soorten nagellak zijn gelnagels, acrylnagels en natuurlijke nagels. Gelnagels zijn gemaakt van gel en hebben een dikke, glanzende laag die lang meegaat. Acrylnagels zijn gemaakt van acryl en zijn dunner dan gelnagels, maar ook sterk en glanzend. Natuurlijke nagels zijn de meest normale vorm van nagel en worden gewoon met lak bespoten.

Moet ik ergens rekening mee houden bij het kopen van het juiste pedicure gereedschap?

Wanneer u op zoek bent naar het juiste pedicure gereedschap, is het belangrijk om te weten welke soorten gereedschappen er zijn. Er zijn veel verschillende soorten pedicure gereedschap, dus het kan moeilijk zijn om te bepalen welk gereedschap u nodig heeft. De meeste mensen denken dat een nagelvijl alleen gebruikt wordt voor het vijlen van nagels, maar er zijn veel verschillende soorten nagelvijlen. Sommige nagelvijlen zijn bedoeld om de randjes van de nagels glad te maken, terwijl andere nagelvijlen bedoeld zijn om kleine oneffenheden in de nagels weg te werken. Het is belangrijk om de juiste nagelvijl te kiezen, omdat een foute vijl de nagels kan beschadigen.

Welke pedicure instrumenten zijn er?

Als u ooit een professionele voetverzorging heeft gehad, dan weet u hoe belangrijk het is om de juiste tools te gebruiken. Maar wat zijn die tools precies en waarvoor worden ze gebruikt? Of u nu zelf thuis aan de slag wilt gaan of gewoon geïnteresseerd bent in deze fascinerende wereld van voetzorg, ontdek hier alles over pedicure instrumenten.

Nageltangen

Nageltangen zijn een belangrijk pedicure-instrument. Ze worden gebruikt om de nagels te vijlen en te polijsten. Er zijn verschillende soorten nageltangen, elk met hun eigen voordelen. Nageltangen kunnen gemaakt worden van verschillende materialen, zoals staal, roestvrij staal of kunststof.

Hoektangen

Een hoektang is een veelzijdig pedicure instrument dat wordt gebruikt voor het verwijderen van dode huidcellen, het bijwerken van de nagelriemen en het voorbereiden van de nagels voor een manicure of pedicure. Hoektangen zijn er in verschillende maten en vormen, waardoor u altijd het juiste type kan vinden voor uw behoeften.

Nagelsplijttang

Een nagelsplijttang is een belangrijk pedicure-instrument dat gebruikt wordt om nagels te splijten en dunner te maken. Het is een soort tang met twee scherpe punten die zeldzaam zijn in andere soorten tangen. Nagelsplijttangentjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen, dus u moet weten welke het beste bij u past voordat u er eentje koopt.

Vellentangen

Wat zijn vellentangen? Vellentangen zijn een van de belangrijkste pedicure-instrumenten. Ze worden gebruikt om ruwe, dode huid weg te halen. Vellushaar is ook een onderdeel van de huid die door vellentangen kan worden verwijderd. Dit zorgt ervoor dat uw voeten er glad en gezond uitzien.

Techniektangen

Techniektangen worden gebruikt om de nagels te knippen, voor het shapen van de nagels en voor het polijsten van de nagels. Er zijn verschillende soorten techniektangen verkrijgbaar, elk met hun eigen unieke functies.

Excavator

Een excavator is een klein mechanisch apparaat dat wordt gebruikt om de huid tussen de tenen te ontdoen van dode huidcellen, veel voorkomend bij mensen met diabetes. Het apparaat lijkt op een schroevendraaier en heeft een rond, vlak uiteinde. De operator plaatst het ronde uiteinde tegen de huid en beweegt het apparaat voorzichtig heen en weer totdat alle dode huidcellen zijn verwijderd.

Wandelen met gezonde voeten

''Wandelen is een van de beste manieren om gezond te blijven, maar u kan alleen maar zo gezond blijven als uw voeten. Als uw voeten niet in goede conditie zijn, kan dat leiden tot pijn en andere problemen. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw voeten in goede staat zijn. Een pedicure kan hierbij helpen. Een pedicure biedt alles wat u nodig heeft voor gezonde voeten.'' Uiteindelijk wil MSK-Podiamed graag de full service pedicure groothandel en leverancier zijn, dit houdt in dat wij ook graag helpen met promotionele teksten zoals hierboven. Ook willen wij graag verkooptrainingen aanbieden die aansluiten bij de verkoopproducten uit ons assortiment. Bent u hier in geïnteresseerd? Neem dan graag contact met ons op voor de mogelijkheden.
Zeer ruim assortiment

Zeer ruim assortiment

Franco verzending vanaf €75,- in Nederland (* zie voorwaarden)

Franco verzending vanaf €75,- in Nederland (* zie voorwaarden)

Full service concept

Full service concept

Klantgericht

Klantgericht