MSK bestaat 30 jaar en daarom pakken we uit!  |  Top service & klantvriendelijk  | Bel onze klantenservice op 088 006 7600
Wellness Academie

Wellness Academie

MSK: leverancier van schoolpakketten voor de Wellness Academie opleidingen. Op deze pagina vind u: informatie over hoe u kunt inloggen, de schoolpakketten en aanvullende informatie.

Inloggen, Betaling & Bezorging

Hoe kan ik inloggen?

 1. Rechtsboven op deze pagina vind u een oranje button met ”aanmelden”.
 2. In het blauwe vak rechts (onder op mobiel/tablet) vind u een button met ”account aanvragen”.
 3. Vul uw gegevens in
 4. Selecteer het vak ”Ik heb geen BTW nummer”, voer daarna ”Wellness Academie” in het opmerkingen vak in.
 5. Controleer uw gegevens en selecteer het vak ”Ik ga akkoord met de Privacy Policy” en druk op ”versturen”
 6. U accountaanvraag is nu verstuurd en zal door ons worden gekeurd, na goedkeuring ontvangt u van ons een bericht en kunt u inloggen.

 

Betaling en Verzending

 • Schoolpakketten dienen via IDeal betaald te worden
  • Wanneer automatische incasso toch geselecteerd is bij een order zullen wij u een betaallink toesturen.

 

 • Na ontvangst van uw betaling zullen wij overgaan op verzending.

 

 • Het pakket wordt gratis verzonden en zal naar het afleveradres wat u op de order is ingevuld worden verstuurd.
  • Standaard verzending is 1 tot 3 werkdagen
Kopieer en gebruik de volgende link om na inloggen weer op deze pagina terecht te komen:
https://msk.nl/wellness-academie

Over MSK

Bij MSK-Podiamed zien we het als onze taak om pedicurepraktijken en schoonheidssalons in de voetzorg en beauty branche écht verder te helpen. Waarmee maken wij hét verschil voor u? We geven eerlijk advies op maat en we hebben gedegen kennis van de producten en machines die we verkopen.

Technische dienst van MSK

De specialisten van onze eigen technische dienst kunnen uitstekend uit de voeten met bijna álle merken en machines. Vertrouw op hun kennis en kunde voor reparatie én preventief onderhoud aan uw pedicuremotor. Ze komen graag naar u toe als dat nodig is, ook als het gaat om machines die u niet via MSK-Podiamed heeft aangeschaft.
Wist u dat u de levensduur van uw pedicure machine kunt verlengen door een jaarlijkse onderhoudsbeurt uit te laten voeren? Als u bij ons een machine koopt, informeren wij u telkens wanneer het weer tijd is voor een onderhoudsbeurt. U bent daardoor verzekerd van technische ondersteuning door specialisten.
Tijdens de jaarlijkse onderhoudsbeurt reinigen we het apparaat en controleren we alle draaiende delen. Heel gebruikelijk is de vervanging van de lagers in het handstuk, het zelf klem systeem en eventuele koolborstels. Deze onderdelen zijn aan slijtage onderhevig. Houdt u er ook rekening mee, dat de machine op een gegeven moment aan het verouderen is. Dit houdt vaak in dat kabeltjes en slangetjes stugger en broos worden en dat de mechanica steeds meer speling krijgt.