Top service en klantvriendelijk! | Bel onze klantenservice op 088 006 7600 | Al klant bij MSK? Vraag een nieuw wachtwoord aan om gebruik te maken van de nieuwe website
Diensten

Diensten

Wij zijn graag uw full service Pedicure groothandel en beauty leverancier

MSK-Podiamed is meer dan een leverancier van alles pedicureproducten, pedicuremotoren, pedicure behandelstoelen en schoonheidsapparatuur. Wij willen professionals zoals u echt een stap vooruit helpen. Dus naast scherpe prijzen, bieden we u ook extra service én professioneel advies. Zo hebben wij een eigen technische dienst voor onderhoud en reparatie uw pedicuremotoren, pedicurebehandelstoelen en schoonheidsapparatuur.
Wij blijven in beweging én bieden u veel meer

Wij zien het als onze taak om uw pedicurepraktijk of schoonheidssalon in de voetzorg en beauty branche écht verder te helpen. Met kwaliteitsproducten, innovatieve introducties, een uitstekende service, persoonlijk advies, informatieve bijeenkomsten én technische ondersteuning. Bij MSK-Podiamed blijven we in beweging en al onze 35 medewerkers zetten elke dag weer graag die stap extra voor u.

Full service leverancier

Van oorsprong zijn we een bekende groothandel voor de beauty en pedicure branche. Wij zorgen ervoor dat u op de pedicure- en schoonheidsproducten, behandelstoelen en pedicuremotoren en schoonheidsapparatuur kunt rekenen die u nodig heeft voor het uitoefenen van uw vak. Om ervoor te zorgen dat u kunt kiezen voor exact die machine en producten die bij uw praktijk of salon passen, hebben wij een enorm assortiment in huis. Maar MSK-Podiamed is niet alleen uw leverancier, wij bieden u veel meer service:

inkoop ondersteuning;

experience center in de showrooms;
scholing en training op locatie;
reparatie aan behandelstoelen;
reparatie aan pedicure apparaten;
onderhoud aan pedicure apparaten.