MSK bestaat 30 jaar en daarom pakken we uit!  |  Top service & klantvriendelijk  | Bel onze klantenservice op 088 006 7600

Inkoop ondersteuning

Onze specialisten helpen je graag persoonlijk verder. Ze kunnen u zowel op locatie als telefonisch of per e-mail adviseren over producten en apparatuur. Klik op de button voor meer contactinformatie.

Inkoop ondersteuning
met persoonlijk maatwerk

Onze deskundige adviseurs bieden u graag inkoop ondersteuning doormiddel van persoonlijk advies. Ze kunnen u zowel op locatie als telefonisch of per e-mail adviseren over producten en apparatuur voor pedicures, podotherapeuten en schoonheidsspecialisten.

Professioneel advies voor u

Er valt heel wat te kiezen voor u als professional. We kijken daarom graag met u mee voor professionele oplossingen die het beste bij uw persoonlijke situatie passen.

  • Welke behandelingen biedt u aan?
  • Bent u schoonheidsspecialist, pedicure, podotherapeut of medisch pedicure?
  • Bij hoeveel behandelingen per week gebruikt u uw pedicure apparaat?
  • Werkt u ambulant?
  • Hoe groot is uw praktijk of salon?
  • Zoekt u een alternatief voor bepaalde producten?
  • Verkoop u zelf ook verzorgingsproducten aan uw klanten?

Wat heeft ú nodig?

Hoe u werkt en wat u aanbiedt, bepaalt natuurlijk ook wat u zelf nodig heeft aan producten en apparaten. Onze deskundige adviseurs kunnen hierbij kritisch met u meedenken. Als u een kleine praktijk heeft, is het bijvoorbeeld vaak helemaal niet nodig om een duurdere machine aan te schaffen die veel aan kan. In andere gevallen kan juist weer gelden ‘goedkoop is duurkoop’.

Inkoop ondersteuning op locatie

Samen met u kijken we goed naar uw behoeften en de werkzaamheden in uw praktijk of salon. Vervolgens kunnen we u passend op maat adviseren. Hiervoor nodigen we u ook graag uit in ons experience center in onze showrooms.

Waarom inkoop ondersteuning?

Bij MSK-Podiamed zien we het als onze taak om pedicurepraktijken en schoonheidssalons in de voetzorg en beauty branche écht verder te helpen. Waarmee maken wij hét verschil voor u? We geven eerlijk advies op maat en we hebben gedegen kennis van de producten en machines die we verkopen.

Iedere pedicure, podotherapeut en schoonheidsspecialist is uniek. Iedereen heeft andere vragen en daar passen soms heel verschillende machines en producten bij. Daarom geven wij u graag persoonlijke ondersteuning.