Gewicht

Inhoud

Materialen

Merk

Op behandeling

Substantie

Toebehoren

Dadi Oil nagelriemolie
Ontdek de kracht van ons hoogwaardig product Dadi’ Oil, hét wondermiddel van natuurlijke ingrediënten voor een gezonde huid en nagels. Voed en verzorg uw nagels met deze unieke nagelolie en ervaar de flexibiliteit, stevigheid en glans die het biedt. Niet voor niets adviseren talloze pedicures en nagelstylisten het gebruik van Dadi’Oil. Wat dacht u van een voedende lotion, een zachte scrub en zelfs een van de beste lippenbalsems op de markt? Ontdek de hydraterende kracht van Dadi’Oil Lip Balm. En voor wie extra voeding wenst, bieden we ook producten met CBD-olie, boordevol essentiële voedingsstoffen. Dit is handig voor zowel mannen als vrouwen om zichzelf optimaal te verzorgen.

 Dadi’Oil is een buitengewoon heilzaam middel voor de huid en nagels. Deze bijzondere substantie is samengesteld om stevigheid en glans te geven aan de huid en nagels te voeden en te voorzien van de nodige verzorging, waarbij het tevens zorgt voor flexibiliteit, stevigheid en glans. Het wordt dan ook ten zeerste aanbevolen door tal van pedicures en nagelstylisten. Geef uw natuurlijke nagel weer de kracht die hij o zo nodig heeft.
Wat is Dadi’Oil? 72ml
Dadi Oil is een unieke nagelriemolie die diep in de nagelplaat trekt en gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans.

Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product, afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken.

De olie is samengesteld en afkomstig van boeren die duurzame mix van drie gecertificeerde organische oliën – avocado, olijf en jojoba hebben gecombineerd die de huid en nagels beschermen, hydrateren en verzachten. Deze combinatie veroorzaakt door 21 essentiële oliën, waaronder citrus, vanille, citroen, bergamot, rozemarijn, lavendel en citroengras, biedt Dadi’Oil een heerlijke geurbeleving. Bovendien is het verrijkt met natuurlijke vitamine E, een krachtige antioxidant. Zo krijgen uw nagels de beste en meest natuurlijke verzorging die ze verdienen. Hierdoor zorgt u ervoor dat uitdroging voorkomen zeer gemakkelijk te doen is.

De aromatische geur wordt veroorzaakt door 21 essentiële oliën en zorgt ervoor dat het product een heilzame en verjongende werking heeft. Op deze manier is lichaam om ontstekingen te bestrijden gemakkelijker omdat het organische olie zonder kunstmatige toevoegingen.

Daarnaast bevat Dadi’Oil oleocanthal. Dat is een ontstekingsremmend ingrediënt op natuurlijke basis. Hierdoor is Dadi’Oil ook te gebruiken op wondjes en andere ontstekinkjes van de huid;

Bovendien bevat  Dadi Oil van Famous Names Products is 95% gecertificeerd organisch en bevat naast zuivere avocado-olie, extra virgine olijfolie, jojobaolie en puur natuurlijke vitamine E van maar liefst 21 essentiële oliën en zorgen. Dadi Oil is een fijn product, gemaakt om de nagelplaat en de huid binnen te dringen en optimaal te verzorgen. De dadi oil aroma is geschikt voor zowel mannen als vrouwen.
De vele functies van Dadi Oil
Dadi Oil is een veelzijdig product dat voor vele doeleinden kan worden gebruikt. Zo is het onder andere effectief bij:

Droge, ruwe of gebarsten nagels
Infecties
Eczeem 
Het voorkomen van veroudering van de huid en nagels
Het vermindert roodheid, zwelling en ontsteking van de nagelriemen en de omliggende huid.
Droge, ruwe of gebarsten huid op andere delen van het lichaam
Droog haar

Dadi’Oil heeft een aangename geur en absorbeert snel, waardoor het gemakkelijk kan worden toegepast en dagelijks gebruikt kan worden om gezonde en mooie nagels en huid te behouden.

Voor extra effectieve resultaten kunt u Dadi’Oil combineren met HFL Solution Spray. Deze combinatie werkt perfect tegen kalk- en schimmelnagels, waarbij de Solution Spray en Dadi’Oil elkaar versterken.
Dadi Oil bestellen
Dadi’ oil’ is een van de producten van famous names en is puur organische olie zonder kunstmatige stoffen toegevoegd. 

Ben je geïnteresseerd in het bestellen van Dadi Oil nagelriemolie? Bij MSK heb je een ruime keuze uit verschillende formaten. Je kunt kiezen voor mini flesjes van 3,75ml, die handig zijn om mee te nemen, of voor grotere flessen van 14,3ml, 72ml en 172ml. Bovendien zijn alle Dadi Oil producten bij ons direct uit voorraad leverbaar.