Inhoud

Merk

Op behandeling

Substantie

Toebehoren

4 resultaten

Funghi Clear 50 ml – Anti-schimmel Spray
Voet- en nagelschimmel is een veelvoorkomende aandoening die niet alleen ongemak kan veroorzaken, maar ook een negatieve invloed kan hebben op het zelfvertrouwen. Hoewel er veel verschillende behandelingen beschikbaar zijn, zijn veel van deze behandelingen niet effectief genoeg om de schimmel volledig te bestrijden en terugkerende infecties te voorkomen. Funghi Clear kan dit wel.

Funghi Clear is een anti-schimmel spray die is samengesteld uit natuurlijke producten, waaronder Manuka olie. Die bekend staat om zijn antibacteriële en antifungale eigenschappen. Door goed gekeken te hebben naar bestaande producten zien we dat manuka olie als zeer sterk, Doordat FunghiClear een spray is kunnen ouderen vanaf afstand de voeten sprayen.

De spray is ontwikkeld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten die helpen om de nagel opnieuw in goede conditie te brengen, terwijl het tegelijkertijd bestaande infecties bestrijdt en toekomstige infecties voorkomt. Onze natuurlijke olie is een essentiële olie wie zeer effectief werkt tegen kalknagels. Onderzoek geeft tevens aan dat de combinatie van professionele voetzorg met hoogwaardige producten zorgt voor de effectiefste resultaat tegen het bestrijden van schimmel.

Manuka Olie is het hoofdbestanddeel van FunghiClear. Manuka Olie is een essentiële olie die wordt gewonnen uit de Manuka plant in Nieuw Zeeland. Deze is familie van de Melaleuca Alternifolia waaruit Tea Tree Olie wordt gewonnen.

De natuurlijke formule is veilig in gebruik en is geschikt voor mensen van alle leeftijden, en staat geregistreerd als medisch hulpmiddel klasse.
FUNGHICLEAR™, DE NATUURLIJKE OPLOSSING TEGEN VOET- EN NAGELSCHIMMELDe ingrediënten van Funghi Clear
De actieve ingrediënten in Funghi Clear werken samen om de schimmel te bestrijden en te voorkomen dat deze zich verspreidt. Manuka olie heeft antifungale eigenschappen die helpen om de schimmel te doden en te voorkomen dat deze terugkeert. Bovendien is het een natuurlijk antibacterieel middel dat de nagel helpt te beschermen tegen infecties.

Naast Manuka olie bevat FunghiClear ook andere natuurlijke ingrediënten zoals tea tree olie, eucalyptusolie en citroenzuur. Deze ingrediënten helpen bij het bestrijden van infecties, het verminderen van ontstekingen en het verbeteren van de algehele gezondheid van de huid. Funghiclear is uitsluitend voor uitwendig gebruik.

Van Manuka Olie zijn tot op heden geen bijwerkingen bekend. Onderzoek geeft tevens aan dat de schimmel remmende werking van Manuka Olie als zeer sterk wordt beoordeeld. Een bijkomend voordeel is dat Manuka Olie een aangename geur heeft. Er zijn tot nu toe geen negatieve effecten bekend van het gebruik van Manuka Olie. Studies hebben aangetoond dat deze olie zeer effectief is in het remmen van schimmels. Een extra voordeel is dat Manuka Olie een aangename geur heeft. 

FunghiClear is een remedie voor het behandelen van schimmelnagels. De antischimmelspray van FunghiClear is gecreëerd met behulp van Manuka-olie als basiscomponent. Bovendien zijn er natuurlijke bestanddelen toegevoegd om schimmelnagels en voetschimmels te bestrijden.  

Funghiclear bevat Manuka-olie en zorgt voor een omgeving waarin schimmels niet kunnen groeien. Een groot voordeel van  FunghiClear in sprayflacon is dat je ook gemakkelijk de grootste bron van herbesmetting, namelijk je schoenen, kunt behandelen. Dit maakt het mogelijk om voet- en nagelschimmels op je voeten te behandelen en ervoor te zorgen dat je niet opnieuw besmet raakt! 

Onze spray is door professionals samengesteld met natuurlijke ingrediënten wie helpen de huid in goede conditie te brengen en te behouden. 

Men dient echter bij het inzetten van FunghiClear zich hiervan bewust te zijn. Bj eventuele allergische reactie direct stoppen met de spray. Eventueel optredende uitslag zal spoedig verdwijnen. 

Het is belangrijk voor je als gebruiker om te realiseren dat wanneer je de spray hanteert, eventuele allergische reactie direct stoppen met het gebruik en alert moet zijn op mogelijke allergische reacties met het sprayen als er een allergie optreedt. Een eventuele huiduitslag zal snel verdwijnen. 
Voetverzorging wordt ook moeilijker. 
Met onze spray hebben we goed gekeken naar bestaande producten om te kijken hoe we er samen kunnen voor zorgen dat onze natuurlijke spray het best presteert op je voet. En dat behandelen met funghiclear de beste medisch hulpmiddel klasse 1 op je lijst is.

Funghiclear is een anti-schimmel middel eenvoudig in gebruik en kan op elk moment worden aangebracht om voet- en nagelschimmel te bestrijden en te voorkomen. De spray kan worden gebruikt op de voeten, nagels, handen en andere delen van het lichaam die vatbaar zijn voor schimmel. 

Geen enkel middel werkt 100% voor iedereen. Volgens de onderzoeksresultaten bij FunghiClear om het medisch keurmerk te verkrijgen is bij behandeling van schimmelnagels met Funghi Clear zichtbaar resultaat waarneembaar bij 8 van de 10 patiënten.  Uit onafhankelijke testresultaten blijkt dat funghiclear de beste uit de test komt.

Er bestaat geen enkel middel dat voor iedereen voor 100% werkt. Uit de onderzoeksresultaten bij FunghiClear, die werden uitgevoerd om het medisch keurmerk te krijgen, is gebleken dat er bij 8 van de 10 patiënten effectieve resultaten zijn bij de behandeling van schimmelnagels met Funghi Clear. 

FunghiClear is geregistreerd als Medisch Hulpmiddel klasse 1, Z-indexnummer 16155289.

FunghiClear anti-schimmelmiddel op basis van Manuka olie en andere zuiver natuurlijke bestanddelen. Bij het ontwikkelen en samenstellen van Funghi clear is goed gekeken naar alle bestaande producten. Uiteindelijk is hier een uniek product ontwikkeld dat zeer effectief is tegen schimmelnagels (vaak kalknagels genoemd) en voetschimmel (ofwel zwemmerseczeem).  

Sporters: Funghi clear is veilig te gebruiken door sporters. 1 op de 3 sporters kent het fenomeen voetschimmel (Achilles Studie 1999).

FunghiClear spray is geschikt voor gebruik door mensen met diabetes, omdat schimmelinfecties bij diabetespatiënten komen schimmels ook vaak voorkomt bij deze doelgroep. Gelukkig is FunghiClear veilig in gebruik voor deze groep mensen. 

De enige tot nu toe bekende bijwerking van FunghiClear antischimmel spray is een allergie tegen de bestanddelen van FunghiClear zelf. Tot op heden is de enige bijwerking die bekend is van FunghiClear antischimmel eigenschappen een allergische reactie op de ingrediënten van de spray zelf. 

De producten van Funghi Clear kunnen onder andere ook worden gebruikt voor: 

Anti-transpiratie
Handen
Huidreiniging
Schimmelnagel
Schoen behandeling
Voetschimmel

Naast de effectieve werking en de natuurlijke ingrediënten van FunghiClear, zijn er nog andere prettige voordelen die het vermelden waard zijn. Zo is de spray makkelijk in gebruik en snel absorberend. Bovendien heeft het een frisse geur, waardoor het niet alleen effectief is tegen schimmel, maar ook een aangename geur achterlaat.