Apparatuur

Gewicht

Grofheid

Inhoud

Kleur

Lijnen

Materialen

Merk

Op behandeling

Substantie

Toebehoren

Over LCN Cosmetics
LCN is een wereldwijd toonaangevende producent van nagelproducten en staat voor “light concept gel nails”. Oorspronkelijk was LCN onderdeel van Wilde Dental, dat in 1914 werd opgericht in Duitsland. In die tijd ontdekten onderzoekers dat de hars die door tandartsen werd gebruikt ook kon worden toegepast in de beauty industrie. Hieruit ontstond in 1985 het bedrijf Wilde Cosmetics, dat hoogwaardige nagelproducten op de markt bracht met dezelfde kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid als de producten voor tandartsen, maar dan speciaal voor nagels.

Een van de belangrijkste innovaties van LCN was de ontwikkeling van een lijn van producten die in combinatie met lampen werden gebruikt om de mooiste kunstnagels te creëren. Dit was het eerste systeem in Europa dat zonder acryl werkte en toch lang mooi en goed op de nagels blijft zitten. Sindsdien is LCN uitgegroeid tot een van de grootste producenten van nagelproducten ter wereld.

LCN biedt ook diverse producten voor het verwijderen en aanbrengen van gelnagels en nagellak. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit een cleaner, nail prep en diverse modellage penselen. Hiermee zorgt u ervoor dat uw nagels er altijd prachtig uitzien en dat u ze op een professionele manier kunt stylen.

LCN is wereldwijd actief en heeft inmiddels ook de Amerikaanse markt veroverd. Het merk heeft haar assortiment uitgebreid met natuurlijke producten voor nagels, handen, voeten, lichaam en de spa. Door voortdurend onderzoek te doen en te investeren in het optimaliseren van hun producten, blijft LCN de concurrentie voor en biedt het constant kwaliteit en vernieuwing.
LCN voor nagelcorrecties
MSK biedt een uitgebreid assortiment aan professionele LCN-producten waarmee nagels kunnen worden gecorrigeerd. Zo bieden we bijvoorbeeld de LCN Wilde Pedique aan, een hoogwaardige kunststof die gebruikt kan worden om beschadigde teennagels te corrigeren. Hierdoor kan de cliënt weer onbezorgd sandalen dragen en genieten van mooie, gezonde teennagels.
LCN product 
Binnen de medische wereld van de manicure en pedicure verzorging is de LCN lijn eigenlijk de nummer 1. Het bevat veel natuurlijke ingrediënten en het effect vergeleken met andere producten is zeer groot, daarnaast bestel je eenvoudig via onze webshop. Verzenden door heel Nederland mogelijk en zijn het hele jaar door leverbaar! De levertijd is een dag tot een paar werkdagen, dus uw bestellingen zijn binnen voor u heeft besteld.
LCN manicure
Het professionele product is zichtbaar beter dan andere producten die zijn ontwikkeld. Deze producten zijn nodig voor het creëren van een goede huid, maar ook voor het behouden ervan. Het verschil in het gebruik vóór en na het product is makkelijker te zien, dan het verschil tussen een olifant en een mug. 

Wilt u meer gratis tips zoals het gebruik van product, voorkomen van een slechte huid of aanbevelingen van andere producten, aarzel dan niet om vragen te stellen. 
LCN Beschrijving 
De lcn lijn is een erkend product onder de pedicure en manicure praktijken. Het is een wereldwijde fabrikant die keer op keer heeft bewezen dat zij klaar zijn voor de toppositie. 
LCN staat bekend als?
In 2022 was de L.C.N. een van onze best verkochte producten aan onze leden. Onder de verzamelaars wordt veel gesproken over deze productlijn en zo ook op de beurs in Zwolle. Dit product is een van de bekendste trekkers voor klanten. 
Wat is LCN Wilde Pedique?
LCN Wilde Pedique is een zeer elastische kunststof die zich volledig aanpast aan alle bewegingen van de voet en teennagels. Dit betekent dat het gebruik van LCN Wilde Pedique bij een teennagelcorrectie zorgt voor een flexibele en soepele beweging die meebeweegt met de voet. De cliënt zal dit ook zo ervaren en geen hinder ondervinden van de kunstmatig gecorrigeerde teennagel.

Voorafgaand aan de correctie, beoordeelt de specialist het probleem en kiest de meest geschikte oplossing. Vervolgens wordt er een natuurlijke tint gekozen om de correctie uit te voeren. Wanneer er sprake is van verkleurde teennagels, kan er gekozen worden voor een kleurcorrectie om zo een zo natuurlijk mogelijke uitstraling te creëren.

Wilde Pedique Silver Plus biedt een duurzame oplossing voor diverse nagelproblemen. Het is geschikt voor het corrigeren van bijvoorbeeld ingegroeide teennagels, schimmelnagels of beschadigde teennagels. Door de flexibiliteit van het materiaal voelt de correctie natuurlijk aan en past het zich aan aan de bewegingen van de voet. Hierdoor kan de cliënt weer onbezorgd genieten van mooie en gezonde teennagels.

Meer informatie vind je op onze website. Bezoek gerust eens onze andere pagina’s en wij geven tips voor de professional. Wij laten jou graag kennismaken met de wereld van cosmetica producten. Op de volgende pagina’s kunt u meer over ons lezen: “Over Ons”